Cirkelbus in het nieuws

Naar de bollen!

foto: Rob van Hilten

Op Paaszaterdag 8 april organiseerde de Cirkelbus Voorschoten een toertocht door de bollenvelden tussen Voorschoten en Noordwijkerhout. Twintig abonnees van de Cirkelbus genoten zichtbaar van de prachtige kleuren en geuren van de bollenvelden. De toertocht werd passend en smaakvol afgesloten met koffie en gebak.

De deelnemers hadden zich in de voorafgaande week via intekenlijsten in de busjes voor de tourtocht opgegeven. Al op maandag waren alle beschikbare plaatsen bezet, genoeg reden om de bollentocht te herhalen!

Narcissen, hyacinten en paaseitjes
Nadat alle deelnemers thuis waren opgehaald, vertrokken de drie busjes vanaf Buurthuis de Boschbloem voor een tocht door de bollenvelden tussen Wassenaar, Rijnsburg, Katwijk, Noordwijk en Noordwijkerhout. Onderweg genoten de inzittenden van de paaseitjes van Bakkerij Verhoog en stopten de busjes bij de bollenvelden zodat de deelnemers extra konden genieten van de kleuren van de narcissen en vooral de geur van de hyacinten. De tulpenvelden waren nu nog niet volledig in bloei, maar dat zal in de komende weken snel veranderen.

Koffie en gebak
Zo’n gezellige tocht maakt hongerig en dorstig. Daarom werd de tocht afgesloten met heerlijke koffie en gebak bij Van der Valk Haagsche Schouw. Daarna werd iedereen weer netjes thuisgebracht.


Op zaterdag 15 april 2023 is er wederom een toertocht gereden naar de bollenvelden, dit keer met 11 abonnees. Bij een tulpenveld in Noordwijk werd deze foto gemaakt. Ook deze rit werd weer afgesloten met koffie en gebak bij Vander Valk Haagsche Schouw.

Meer foto’s van de bollenritten deze zijn gemaakt op
zaterdag 8 april, zaterdag 15 april en zondag 23 april


Donderdag 2 maart 2023 was de Cirkelbus op bezoek bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Voorschoten.

donderdag 2 maart 2023 (klik op foto voor vergroting)

In de Voorschotense Krant november 2022

De burgemeester reed een ochtend mee met de Cirkelbus (klik op foto voor vergroting)

” De abonnees van de Cirkelbus keken onlangs behoorlijk op.
De bijrijder was niemand minder dan burgemeester Nadine Stemerdink”


In Groot Voorschoten 2 december 2022

Laat je rijden met de Cirkelbus